acupressuur, bach, bloesem, remedie, bicom, bioresonantie, resonantie, cosmic, flower, energies, eft, essential, coaching, healing, arts, reiki, schussler, celzouten, emotioneel, evenwicht, therapie, behandeling, diagnose, advies,check-up, coach, coaching, consult, natuurgeneeskundig, natuurlijk, Peter, Ramselaar, rescue,  remedy, Susanne, therapeut


Copyright: Susanne Ramselaar 2014

HET GEZONDHEIDSCENTRUM 2.0

Privacyverklaring

Allergie Dieet Begeleiding.


Professioneel, Praktisch, Perfect.


Of het nu totaal onverwacht is, of de bevestiging van een vermoeden, het nieuws van de arts over voedselallergie en/of een intolerantie heeft nogal wat effect.


Geluk bij een ongeluk, u staat er niet alleen voor en er is al zeer veel ervaring opgedaan waar u direct profeit van kunt hebben.


Ook al waren de diagnose en de uitslag kort en bondig, de gevolgen hebben voortaan direct invloed op het hele gezin. Uit eten gaan, stappen, een schoolreisje, trakteren, dagje sauna met de vriendinnen, vakanties en een verjaardag gaan voortaan niet meer zonder stil te staan bij wat wel of niet meer mag. En dan blijkt ineens dat alles niet meer zo duidelijk is.


“Hoe kan ons gezin toch nog lekker en verantwoord eten, zonder al te veel extra moeite en kosten? Wat heb ik nu nog aan mijn kookboeken en ingrediënten, en kan iemand mij helpen?”


Deze vragen beantwoordt Het Gezondheidscentrum al meer dan twintig jaar. Wij zijn gespecialiseerd in het ‘smakelijk’ begeleiden van mensen met allerhande quarantainedieet behoeften.


Het unieke begeleidingsprogramma van Het Gezondheidscentrum is speciaal ontwikkeld om u door die lastige eerste periode vol vragen en onzekerheden te loodsen. Aan de hand van de  gestelde diagnose stellen we samen een eerste ‘smaakbehoefte profiel’ op.


Wat kunt u o.a. van ons verwachten:

 Onze “allergy shopping experience” leert u opnieuw de supermarkt te ontdekken;

 Het snel begrijpen van de informatie op een etiket;

 Uitgebreid netwerk van “verbeterd recept” scouts;

 Online support en tutorials voor uw eigen quarantainedieet begeleidingsprogramma;

 Tevens hebben we de kookworkshops, in samenwerking met de chefs van The Fun Kitchen, waar we u vele te gek gave fun technieken en inzichten geven om zelf de volgende stappen van het “koken met een allergie” te kunnen zetten.


Aan het eind van uw begeleiding zullen we met volle overtuiging kunnen zeggen:

 “wij wensen u een smakelijk allergie dieet!”


Wilt u meer weten over dit kostelijk support traject, we vertellen en laten het u graag beleven. Gewoon even een belletje en we gaan voor u aan de slag of nog beter, boek direct een plekje bij een van onze drie quarantainedieet workshops.