acupressuur, bach, bloesem, remedie, bicom, bioresonantie, resonantie, cosmic, flower, energies, eft, essential, coaching, healing, arts, reiki, schussler, celzouten, emotioneel, evenwicht, therapie, behandeling, diagnose, advies,check-up, coach, coaching, consult, natuurgeneeskundig, natuurlijk, Peter, Ramselaar, rescue,  remedy, Susanne, therapeut


Copyright: Susanne Ramselaar 2014

HET GEZONDHEIDSCENTRUM 2.0

Privacyverklaring

Bach cursus programma
Dr. Bach was van mening dat zijn systeem van kruidenpreparaten eenvoudig, makkelijk   toegankelijk en veilig in gebruik moest zijn voor iedereen. Hij had daarom enkele boekjes geschreven over het hoe en wat van zijn bevindingen en toen zijn systeem eenmaal kompleet was begon hij met het geven van een reeks van lezingen. Tevens had hij zijn directe assistenten, Nora Weeks en Victor Bullen, zorgvuldig opgeleid om de fakkel te kunnen overnemen. Dat dat relatief snel gebeurde hadden weinige echter kunnen voorzien.


Ook na het overlijden van Bach bleven de vragen over het systeem binnenstromen en kwam ook de behoefte naar voren voor het volgen opleidingen. Kwam er een vraag over opleidingsmogelijk stuurde Nora steevast het boekje “The Twelve Healers and Other Remedies” op. Echter in de jaren 80 van de vorige eeuw werd de behoefte zo groot dat een door het Bach Centre opgezet en erkend cursus programma in lijn met het gedachtegoed van Dr. Bach gewoon weg nodig bleek te zijn.


Op het Bach Centre worden dan ook diverse cursussen gegeven op verschillenden niveaus,  voor zowel humaan als dieren. Omdat niet iedereen zomaar naar het Bach Centre kan om een of meer cursussen te volgen, is er een internationale variant ontwikkeld namelijk het BIEP, Bach International Education Programme. Deze, door het Bach Centre,  erkende opleiding in drie niveaus wordt in meer dan 30 landen gegeven. Als u alle drie de niveaus succesvol heeft afgerond kunt u na ondertekening van het consulenten protocol een aanvraag doen om in het Bach Foundation International Register opgenomen te worden als BFRP, Bach foundation Registered Practioner. In het Nederlands vrij vertaald naar geregistreerd Bach consult.

 

Bij Het Gezondheidscentrum 2.0 kunt u onderleiding van Peter Ramselaar BFRP, BFTP-2 IO en licensed Trainer Bach International Education Programme zowel niveau 1als 2 van het klassikale BIEP volgen.


Niveau 1

Tijdens niveau 1 leert u o.a.:

- De 38 verschillende Bach bloesem kruidenpreparaten.

- De diverse Rescue familieleden.

- Selecteren, toepassen en doseren voor uzelf en directe familieleden/vrienden.

- Dr. Bach’s filosofie over zelfhulp, eenvoud en waarom hij zijn systeem zuiver en puur wilde houden.

- Hoe worden ze gemaakt.


Deze Niveau 1 vormt de essentiële basis voor een compleet begrip van Dr. Bach’s werk. Niveau 1 is zowel voor de “starter” in de Bach bloesem materie als degene die er al langer mee bekent is, maar nu echt wil leren hoe het  systeem van Dr. Bach in elkaar steekt.

Aan het eind van de cursus kunt u kiezen om de toets te doen die bij succesvol resultaat toegang geeft tot niveau 2. Anders ontvang u alleen een bewijs van deelname.


Niveau 2

Niveau 2 is een persoonlijk bewustzijnstraject die de studenten ruim de gelegenheid geeft om met elkaar ervaringen uit te wisselen.

wat kunt u nog meer verwachten:

- Verdieping van de 38 en hoe ze zich verhouden tot uw persoonlijkheid en levensdoelen

- Subtiele verschillen die soms groter zijn dan ze lijken

- vol met praktische oefeningen die u leert de preparaten grondiger te onderzoeken

- Wat heeft u nodig om een BFRPér/ster te “willen” worden.


Niveau 2 is een Bach bloesem systeem ‘master-class’ en biedt alle hulpmiddelen die u nodig heeft om tot volledig begrip van het onderwerp te komen.

Ook bij deze cursus kunt u kiezen om de cursus af te ronden met een toets, welke indien met een voldoende is gewaardeerd, toegang geeft tot niveau 3 de consulenten training.


We adviseren om tussen de verschillende niveaus minimaal een periode van 4 maanden te laten, voor voldoende oefening en zelf ervaren.


Niveau 1 wordt 3-4 maal per jaar gegeven en niveau 2 twee maal.


Basiscursus Bach 1


Bach Niveau 1

Tijd dag 1: 9:30 tot 17:30 uur.

Tijd dag 2: 10:00 tot 17:00 uur.

Prijs € 195.  

Klik hier voor alle workshops en cursussen


Momenteel beschikbaar zijn:

Bach Niveau 1: Zondag 22 en zondag 29 september 2019

E-mail naar info @ hetgezondheidscentrum.nl

Verdiepingscursus Bach 2


Bach Niveau 2

Tijd dag 1: 9:30 tot 17:30 uur.

Tijd dag 2: 10:00 tot 17:00 uur.

Prijs € 205.  

Klik hier voor alle workshops en cursussen


Momenteel beschikbaar zijn:

Terugkom middag Bach Niveau 1

Bach Niveau 1

Tijd: 14:00 tot 16:30 uur.

Prijs € 25.  


Klik hier voor alle workshops en cursussen


Momenteel beschikbaar zijn:Terugkom middag Bach Niveau 2

Bach Niveau 2

Tijd: 14:00 tot 16:30 uur.

Prijs € 25.  


Klik hier voor alle workshops en cursussen


Momenteel beschikbaar zijn: