acupressuur, bach, bloesem, remedie, bicom, bioresonantie, resonantie, cosmic, flower, energies, eft, essential, coaching, healing, arts, reiki, schussler, celzouten, emotioneel, evenwicht, therapie, behandeling, diagnose, advies,check-up, coach, coaching, consult, natuurgeneeskundig, natuurlijk, Peter, Ramselaar, rescue,  remedy, Susanne, therapeut


Copyright: Susanne Ramselaar 2014

HET GEZONDHEIDSCENTRUM 2.0

Privacyverklaring

Master Class


Koken voor Schüssler


We zijn echt de tel kwijt over hoe vaak we wel niet de volgende vraag hebben gekregen: “Wat is het geheim van gezonde voeding?”. Gelukkig is het, voor u misschien verassende, antwoord gemakkelijk te geven namelijk; dat het niet bestaat! Net zo min als Jan modaal of de familie Doorsnee. Met andere woorden iedereen is uniek en verdiend daarbij zijn/haar unieke voedingspatroon. Overigens is dit laatste natuurlijk heel iets anders dan een smaakpatroon.

Neem bijvoorbeeld Nikolai Walujew, ook de wel de Russische reus genoemd, ten tijden van zijn boks carrière woog deze 2,26 meter grote gespierde topsporter 150 kilo. Zetten we daarnaast de Britse actrice Dawn French (Vicar of Dibly)………… en daar laten we het dan maar bij.

Beide zullen ongetwijfeld een keer het advies hebben gekregen om gezond en gebalanceerd te eten. Maar wat konden de staalharde Walujew en de “gezellige” Dawn met dit algemene advies beginnen? Wij weten dankzij onze methodische aanpak en onderzoekwerk van bijna 20 jaar: gewoon helemaal niets!


Tijdens deze twee daagse Master Class leren we u dan ook dat deze eenheidsworst raadgeving een leeg advies is, die de (kaas)plank behoorlijk mis slaat.


Wat kunt u tijdens de twee dagen nog meer verwachten

 Typisch dat men bij zoiets elementair als voeding, typen overslaat;

 We slaan een brug tussen de wereld van Schüssler zouten en de vijf elementen leer;

 Koken met een glimlach is vreugde aan tafel;

 Onthullingen die voedingsindustrie liever verborgen houdt;

 Makkelijk te verkrijgen ingrediënten;

 Theorie en achtergrond informatie;

Handige hand-outs om thuis alles nog eens rustig na te lezen en na te maken.


Deze hands-on koken voor Schüssler Master Class is een perfecte aanvulling voor degene die al bekend is met het basiswerk van Dr. W. Schüssler en de Schüssler zouten professioneel in hun praktijk inzet. Maar ook voor degene die gebruik maak van, of de Schüssler zouten voorgeschreven gekregen heeft.


Dus meld u aan, doe een schort om, steek de gewassen handen uit de mouwen en we kunnen beginnen.

Daarom meteen de eerste handige tip vooraf, neem een stevige doos mee om al het lekkers wat we maken mee naar huis te nemen, tenzij u er tijdens de workshop niet vanaf kan blijven natuurlijk.


Data mckvs 01