acupressuur, bach, bloesem, remedie, bicom, bioresonantie, resonantie, cosmic, flower, energies, eft, essential, coaching, healing, arts, reiki, schussler, celzouten, emotioneel, evenwicht, therapie, behandeling, diagnose, advies,check-up, coach, coaching, consult, natuurgeneeskundig, natuurlijk, Peter, Ramselaar, rescue,  remedy, Susanne, therapeut


Copyright: Susanne Ramselaar 2014

HET GEZONDHEIDSCENTRUM 2.0

Privacyverklaring

Workshop Oorkaarsen Ceremonie

Duo


Een verassende workshop die je samen met je partner, vriend, vriendin laat kennismaken met een stukje van een van de vele mystieke ceremonies van de Hopi Indianen.

De Hopi vormen een dicht bij de natuur staand indianenvolk in het noordoosten van Arizona.  De naam Hopi is een afkorting van Hopituh shi-nu-mu wat staat voor ‘de vreedzame’, maar de Hopi manier van denken en doen staat ook voor een balans tussen de mens en de natuur voor alle aspecten van het leven. En hoewel de oorkaarsen over de gehele wereld door stamwijzen werden ingezet is deze “vreedzame en bevrijdende” samenstelling van gebeurtenissen toch wel een zeer speciale belevenis.

 

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop leren we u stap voor stap de geheimen van deze oorkaars belevenis. U ontvangt en geeft het volledige procedé van A tot Z zodat u aan het eind van de workshop voldoende kennis heeft om de ceremonie veilig in een huiselijke* omgeving te kunnen herhalen zo vaak u maar wilt.


De workshop komt het meest tot zijn recht als u de agenda van de avond volledig vrij houdt, thuis de boel de boel laat en vooral alle telefoons uitzet.


Wat kunt u o.a. nog meer van ons verwachten:

 Veiligheid staat voorop;

 Met beide benen op de grond weetjes en geschiedenis;

 Telefonische intake vooraf, er zijn toch een paar zaken om goed op te letten;

 De oorkaarsen bevatten een filter en maximale brandtijd markering;

 Natuurlijk worden de natuurlijkste etherische oliën gebruikt;

 Zonnige afronding en after care;

 Handige hand-outs om thuis alles nog eens rustig na te lezen.

 

Voor data, vervolg opleidingen en overige informatie klikt u hier.* Voor degene die de oorkaarsen therapeutisch in een professionele omgeving willen inzetten is er de twee daagse opleiding.


WSOC1 (bij Nieuwe Maan)

Tijd: 19:30 tot 22:00 uur. Prijs € 35,00.  

Klik hier voor alle workshops en cursussen


Momenteel beschikbaar zijn: